Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Amur na víně:
600 g amura
| 50 g Rama Creme Bonjour máslová pochoutka
| 1 ks cibule
| 5 ks rajčat
| 1 dcl bílého vína
| 1 ks bobkový list
| novékoření, mletý pepř, sůl
| citron
Postup přípravy receptu Amur na víně:
Porce ryby pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Na Ramě zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme koření, nakrájená rajčata a osolenou rybu. Vše lehce zaprášíme paprikou a podlijeme vínem. Amur na víně se za častého podlévání peče v troubě doměkka.
Fotky receptu Amur na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!