Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Amur rošťák

fotka Amur rošťák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Amur rošťák:

800 g - 1000 g očištěného a na podkůvky nakrájeného amura  | 2 lžíce másla  | marináda:  |  šálek červeného vína  | 1/2 dcl fernetu  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce citrónové šťávy  | 1 lžíce sekaného libečku  |  špetka bílého pepře a soli

Postup přípravy receptu Amur rošťák:

Očištěné podkůvky amura vložíme do předem povařené a vychladlé marinády z uvedených surovin a pochutin a necháme v chladu odležet 48 hodin. Pak porce vyjmeme a necháme odkapat. Do marinády vmícháme mírné rozehřáté máslo. Jednotlivé porce pozvolna grilujeme doměkka a dozlatova za občasného potírání marinádou.


Fotky receptu Amur rošťák:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Amur rošťák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles