800 g - 1000 g očištěného a na podkůvky nakrájeného amura
| 2 lžíce másla
| marináda:
| šálek červeného vína
| 1/2 dcl fernetu
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce citrónové šťávy
| 1 lžíce sekaného libečku
| špetka bílého pepře a soli
Postup přípravy receptu Amur rošťák:
Očištěné podkůvky amura vložíme do předem povařené a vychladlé marinády z uvedených surovin a pochutin a necháme v chladu odležet 48 hodin. Pak porce vyjmeme a necháme odkapat. Do marinády vmícháme mírné rozehřáté máslo. Jednotlivé porce pozvolna grilujeme doměkka a dozlatova za občasného potírání marinádou.
Fotky receptu Amur rošťák:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!