Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Amur vařený po zahradnicku:
600 g amura
| po 1 kusu: petržel, celer, cibule, mrkev
| podle chuti: celý pepř, bobkový list, nové koření, sůl
| 50 g másla
| podle chuti: strouhaný křen
Postup přípravy receptu Amur vařený po zahradnicku:
Kořenovou zeleninu a koření povaříme v osolené vodě, přidáme porce ryby a pomalu vaříme asi 15 minut. Uvařené porce posypeme strouhaným křenem a přelijeme rozpuštěným máslem.
Fotky receptu Amur vařený po zahradnicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!