Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ananasové chutney (čatní)

fotka Ananasové chutney (čatní)
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ananasové chutney (čatní):

200 g cukru  | 1 ks badyánu  | 2,5 PL kari koření  | 2 špetky soli  | 1 KL mletého zázvoru  | 2 ks ananasu  | 100 ml ananasového džusu  | 1,5 KL mleté skořice  | 120 ml vinného octa  | 2 ks hřebíčku

Postup přípravy receptu Ananasové chutney (čatní):

Do kastrolu dejte ocet s kořením, cukrem a trochou džusu. Vše vařte na mírném ohni, až se cukr rozpustí, a pak hmotu svařte asi o třetinu. Mezitím oloupejte velké ananasy, vykrojte tvrdý střed a dužiny narájejtena kostičky. Ananas přidejte do základu na čatní, dál vařte asi 20 až 30 minut na mírném ohni a občas promíchejte. Zatím si vyvařte zavařovací sklenice a víčka a osušte je. Sklenice naplňte ananasovým čatní a řádně uzavřete. Ananasové čatní skladujte na suchém, tmavém a chadném místě. Podává se k masu.


Fotky receptu Ananasové chutney (čatní):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ananasové chutney (čatní)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !