Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Anglická telecí nebo vepřová játra

fotka Anglická telecí nebo vepřová játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Anglická telecí nebo vepřová játra:

4 plátky telecích (vepřových) jater  | 4 tenké plátky anglické slaniny  | 40 g sádla  | rovná lžíce hladké mouky  |  petrželka  |  citron  |  worcester  | 1,5 dl vývaru z kostí  |  sůl

Postup přípravy receptu Anglická telecí nebo vepřová játra:

Odblaněné plátky jater jemně naklepeme, okraje nařízneme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle současně s plátky slaniny. Opečené plátky jater mají být uvnitř růžové. Játra přeložíme na nahřáté talíře a poklademe je slaninou. Sádlo od opékání poprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozmícháme a vaříme, až šťáva zhoustne a odděluje se tuk. Čťávu osolíme, přidáme worcester a usekanou petrželku a podlijeme jí játra. Játra poklademe dílky citronu a podáváme s opečenými brambory.


Fotky receptu Anglická telecí nebo vepřová játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anglická telecí nebo vepřová játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !