Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Anglický steak (biftek)

fotka Anglický steak (biftek)
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Anglický steak (biftek):

800 g svíčkové  | 1 vepřové sádlo  | špetka mletého černého pepře  | špetka soli

Postup přípravy receptu Anglický steak (biftek):

Dobře odleželou a odblaněnou svíčkovou nakrájíme na silné plátky (3 až 4 cm), opatrně naklepeme, osolíme, opepříme a rychle opečeme v rozpáleném omastku z obou stran asi 4 až 6 minut. Bifteky připravené podle anglických zvyklostí mají být uvnitř mírně růžové, tedy vlastně nedopečené, ale křehké. Podáváme okamžitě, aby neztuhly, obložené dušenou zeleninou, smaženými hranolky nebo opékanými brambory a volskými oky, které uložíme na bifteky.


Fotky receptu Anglický steak (biftek):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anglický steak (biftek)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !