Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.09. 2021
Dnes má svátek Jonáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Angreštové čatní

fotka Angreštové čatní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Angreštové čatní:

1 kg rozmixovaného angreštu  | 200 g nakrájené cibule  |  šťáva ze 2 citronů  | 1 ks červená nakrájená feferonka  | 75 g rozinek  | 1dl ovocného octa  | 1 lžička soli  | 2 ks bobkové listy

Postup přípravy receptu Angreštové čatní:

Smícháme angrešt, cibuli, šťávu, feferonku, rozinky, ocet, sůl a bobkové listy. Přivedeme k varu a vaříme asi 5 minut. Potom přidáme 150 g cukru a vaříme 15 minut. Horké dáme do sklenic a uzavřeme. Čatní podáváme všude tam, kde hořčici, ale i k pečeným a grilovaným masům.



Fotky receptu Angreštové čatní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Angreštové čatní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !