Použité suroviny receptu Angreštové čokoládové řezy:
150 ml mléka
| 80 g tuku
| 2 vejce
| 1 lžíce kakaa
| 180 g cukru krupice
| 1 balíček vanilkového cukru
| 320 g polohrubé mouky
| 1/2 balíčku kypřícího prášku
| tuk na vymazání plechu
| mouka na vysypání plechu
| 400 g zralého nebo kompotovaného angreštu
| čokoládová poleva
Postup přípravy receptu Angreštové čokoládové řezy:
Kakao, vejce a cukr dáme do mixéru, přilijeme zahřáté mléko a rozpuštěný tuk a vše společně rozmixujeme. Potom tuto směs dáme do mísy, vmícháme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva a vzniklé těsto rozetřeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech. Dále poklademe očištěným angreštem a vložíme do předem vyhřáté trouby na cca 160 °C a pomalu upečeme dozlatova. Hotové necháme vychladnout, rozpustíme čokoládovou polevu, polijeme a necháme ztuhnout.
Fotky receptu Angreštové čokoládové řezy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!