Vložil: | Martinose |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Antipasta:
1 krabička ryb ve vlastní šťávě
| 100 g vařené mrkve
| 100 g rajčat
| 100 g sladkokyselých okurek
| 50 g zelených paprik
| 50 g cibule
| 50 g kečupu
| 1 lžíce hořčice
| sůl,pepř,cukr,citr.šťáva
Postup přípravy receptu Antipasta:
V porcelánové nádobě rozšleháme šťávu z ryb, hořčici, kečup, cukr, sůl, pepř a citr. šťávu. Do tohoto základu přidáme drobně nakrájenou mrkev, rajčata, papriku, okurky a cibulku. Lehce promícháme s nakrájenou rybou. Můžeme doplnit nakládanýmí houbami. Dobře vychladíme, naplníme do misek, ozdobíme sezonní zeleninou a antipastu podáváme s tmavým chlebem.
Fotky receptu Antipasta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!