Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Antonínův kuřecí špíz

fotka Antonínův kuřecí špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Antonínův kuřecí špíz:

600 g kuřecích prsou (cca 4 kusy)  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce kečupu  | 1 lžíce plnotučné hořčice  | 1 lžička soli  |  směs koření, které máte rádi  | 12 plátků slaniny

Postup přípravy receptu Antonínův kuřecí špíz:

Do misky nalijeme 2 lžíce oleje, přidáme 1 lžíci hořčice, 1 lžíci kečupu, 1 lžičku soli a 3 lžičky směsi koření „Koření od Antonína“. Vše promícháme až se nám vytvoří hustá kašička a pak do ní dáme nakrájené kuřecí maso.
Maso jsme nakrájeli na větší kousky tak, aby nám vyšly 3 na jednu porci. Maso v marinádě necháme alespoň 1 hodinu, nejlépe přes noc. Namarinovaný kousek masa zabalíme do plátku slaniny a napíchneme na špíz nebo špejli v místě konce slaniny, aby se nám nerozbalovala. Na každý špíz 3 kousky.
Grilujeme asi 4-5 minut z každé strany a podáváme s pečivem, saláty, brambory a studenými omáčkami.


Fotky receptu Antonínův kuřecí špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Antonínův kuřecí špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !