Postup přípravy receptu Arašídové kuřátko:
Kuře očistíme, omyjeme a osušíme. Rozporcujeme je na osm díků a vložíme je do zapékací misky.
Olej smícháme s citronovou šťávou a směsí potřeme kuřecí maso a zbytkem přelijeme. Nádobu s kuřetem přikryjeme a necháme asi 4 hodiny odstát.
Připravíme si směsi na obalení kuřete. V prvním talíři smícháme kukuřičnou mouku s kari kořením, šafránem, kurkumou a pepřem. V druhém talíři smícháme arašídové máslo s koriandrovými lístky a jogurtem. Na poslední talíř rozklepneme vejce, která osolíme a ušleháme s kokosovým mlékem.
Uleželé porce kuřete obalujeme postupně v moučné, máslové, vaječné směsi a znovu ještě jednou v moučné.
Grilovací nádobu vymažeme olejem, maso do ní naskládáme, pokapeme trochou podzemnicového oleje a asi 25 - 30 minut maso grilujeme, přičemž je opatrně obracíme.