Postup přípravy receptu Arroz verde neboli zelená rýže:
Lišky necháme okapat. Oloupanou cibuli a česnek posekáme. Maso omyjeme a osušíme, nakrájíme na kostky a opečeme na 3 lžících oleje. Přidáme polovinu cibule a česneku, všechny houby a podusíme. Přilijeme 300 ml vývaru a dusíme na mírném ohni asi 10 min. Vmícháme zakysanou smetanu, zahustíme jíškou. Ochutíme vínem, citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Udržujeme v teple. Špenát necháme rozmrazit a pak rozmixujeme se zbylým česnekem. Zbylým vývarem dolijeme na 500 ml. Na 1 lžíci oleje osmahneme zbytek cibule a rýži. Přilijeme špenátový vývar a vaříme asi 15 min. Rýži upěchujeme do vymazané věncové formy, vyklopíme přímo do talíře a obložíme krůtím ragú.
Fotky receptu Arroz verde neboli zelená rýže:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!