Postup přípravy receptu Aztecká citrusová panenka na grilu :
V pánvičce na oleji opékáme nadrobno nasekaný česnek s kmínem až něž začne zlátnout, odstavíme z plotny a přidáme ostatní ingredience kromě masa, promícháme. Tato marináda musí chladnout až nezíská alespoň pokojovou teplotu. Poté panenku rozpůlíme, marinádu a maso dáme nejlépe do mísy a v ledničce necháme přes noc uležet. Další den grilujeme na rozpáleném grilu (ne v troubě či mikrovlnce) z každé ze čtyř stran cca. 3 až 4 minuty. Podáváme s čerstvou zeleninou vlastního výběru, grilovanou cibulkou a např. s bramborami dle mého receptu "Brambory v ohni" společně s česnekem ochucenou tatarskou omáčkou
Fotky receptu Aztecká citrusová panenka na grilu :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!