Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččina bezinková povidla

fotka Babiččina bezinková povidla
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Babiččina bezinková povidla:

1 kg bezinek  | 200 g cukru krystal  | 50 g nastrouhaného perníku  | 2-3 čajové lžičky medu  | z 1 citrónu šťáva  | 1-2 lžíce rumu

Postup přípravy receptu Babiččina bezinková povidla:

Bezinky rozvaříme na kaši, propasírujeme, přidáme cukr, nastrouhaný perník, med, šťávu z citrónu a rum. Vše povaříme, až jsou povidla hustá. Teplé nalijeme do skleniček a sterilujeme 10 -15 minut při 80°C.


Fotky receptu Babiččina bezinková povidla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babiččina bezinková povidla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !