Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.11. 2025
Dnes má svátek Martin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Babiččina buchta pro období půstu

fotka Babiččina buchta pro období půstu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Babiččina buchta pro období půstu:

200 g džemu  | 150 g cukru moučka  | 200 ml vlažné vody  | 350 g polohrubé mouky  | 5 g skořice  | 3 hřebíčky rozdrcené  |  lžička jedlé sody  |  špetka soli

Postup přípravy receptu Babiččina buchta pro období půstu:

Do mouky dáme koření, sůl, sodu, cukr. Přidáme džem a vodu, zamícháme a pečeme na plechu, na který jsme rozložili papír na pečení. Pečeme na 170 °C zhruba 25-30 minut (podle trouby). Moučník je vhodný ne jen pro půst, ale i pro ty, co trpí nesprávnou látkovou výměnou, nebo jsou na dietě po žloutence a mononukleóze.



Fotky receptu Babiččina buchta pro období půstu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babiččina buchta pro období půstu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !