Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.09. 2025
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččina hovězí pečeně na zázvoru

fotka Babiččina hovězí pečeně na zázvoru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Babiččina hovězí pečeně na zázvoru :

600 g hovězí loupaná plec  | 2 lžičky mletého zázvoru  | 1/2 citronu šťáva z něho  | 100 g rozpuštěného másla  |  sůl  |  pepř  | 4 stroužky česneku  | 100 g slaniny  | 1/2 l vývaru z kostí  | 2 větší cibule

Postup přípravy receptu Babiččina hovězí pečeně na zázvoru :

Hovězí maso prošpikujeme proužky slaniny a potřeme směsí másla, citronové šťávy, zázvoru, soli a pepře, lisovaného česneku. Uložíme do chladničky na 24 hodin.
Pak pečeme ve vyhřáté troubě a průběžně během pečení poléváme výpekem a podléváme teplým vývarem z kostí a přihodíme rozsekanou cibuli..
Šťávu můžeme zahustit trochou hladké mouky, ale není to nutné.
Maso po změknutí vyjmeme, naporcujeme a na chvilku vložíme do výpeku. Je-li nutno výpek dochutíme pepřem a citronem.


Fotky receptu Babiččina hovězí pečeně na zázvoru :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babiččina hovězí pečeně na zázvoru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !