Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
![5.94/10, hlasovalo 48 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.94/10, hlasovalo 48 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.94/10, hlasovalo 48 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.94/10, hlasovalo 48 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.94/10, hlasovalo 48 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.94/10, hlasovalo 48 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![5.94/10, hlasovalo 48 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.94/10, hlasovalo 48 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.94/10, hlasovalo 48 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 48 |
|
|
Použité suroviny receptu Babiččiny rychlokvašky:
podle chuti a potřeby: menší okurky
| kopr, cibulka, křen, sůl
| Deko
Postup přípravy receptu Babiččiny rychlokvašky:
Okurky očistíme, omyjeme a opláchneme. Propícháme je vidličkou, vložíme do nádoby, proložíme koprem, cibulkou a křenem, zalijeme horkým nálevem z Deka, přikryjeme a necháme do druhého dne uležet. Po 24 hodinách se rychlokvašky mohou jíst.
Fotky receptu Babiččiny rychlokvašky:
Fotky vložil: piskotik,epospa,Nandiči