Použité suroviny receptu Babicovy dobroty - Kančí řízky na divoko:
1 kg kančí kýty
| podle chuti: slanina
| 200 g rajského protlaku
| 100 g sušených švestek
| podle potřeby: olivový olej
| 1 citron
| 250 g růžičkové kapusty
| podle chuti: sůl, pepř
| Marináda:
| podle potřeby: olej
| 10 kuliček pepře
| 10 kuliček nového koření
| 6 kuliček jalovce
| 4 ks bobkového koření
| podle chuti: sůl
| Bramborové noky:
| 500 g uvařených brabor
| na zahuštění: polohrubá mouka
| 1 vejce + 1 žloutek
| podle chuti: zelená petrželka a sůl
Postup přípravy receptu Babicovy dobroty - Kančí řízky na divoko:
Olivový olej, rajčatový protlak a sušené švestky zalijeme vodou a vaříme do měkka. Poté rozmixujeme. Předem naložené kančí řízky opečeme na obou stranách. Podáváme s bramborovými noky a vařenou růžičkovou kapustou. Přelijeme švestkovou omáčkou.