Z listů čínského zelí si vyřízneme košťál a spaříme je ve vařící vodě. Na pánev s rozpáleným olejem vložíme na nudličky nakrájená játra, přidáme najemno nakrájenou cibuli, jarní cibulku. Dále dáme do pánve sojové výhonky, červenou papriku na nudličky a feferonku bez jádřince. Ochutíme chilli a česnekem a osolíme.
Tuto směs potom zabalíme do listů čínského zelí, játra ještě necháme nedodělaná, protože nám pak dojdou v troubě. Roládky pak vložíme do pekáčku, přelijeme sojovu omáčkou a pečeme pět až deset minut na cca 170 stupňů.
Jako přílohu si uděláme tzv. zelenou rýži. Na pánvi necháme lehce zpěníme cibuli, přidáme šalvěj, bazalku, koriandr a špenát. Nasypeme uvařenou rýži, promícháme a je hotovo.
Zdroj:
TV Nova