Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Babicovy dobroty - tyrolská pánev

fotka Babicovy dobroty - tyrolská pánev
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Babicovy dobroty - tyrolská pánev:

400 g spätzlí  | 400 g krkovičky  | 1 cibule  | 50 g eidamu  | 50 g nivy  | 1 kelímek smetany  | podle chuti sůl  | podle chuti petrželka  | podle chuti pepř

Postup přípravy receptu Babicovy dobroty - tyrolská pánev:

Krkovičku nakrájíme na nudličky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a zrychla opečeme. Trošku osolíme a opepříme. Přidáme nakrájenou cibuli a po chvíli i uvařené spätzle. Posypeme nastrouhaným eidamem, nakrájenou zelenou petrželkou a nivou.

Až se nám sýr trochu rozteče, zalijeme 10% smetanou a necháme chvíli dojít, aby se sýr spojil s nudlemi a se smetanou a budeme podávat. V Rakousku se obvykle servíruje na pánvi nebo na pekáčku.



Čtěte také náš článek o cooking show Babicovy dobroty, ve kterém najdete i všechny Babicovy RECEPTY - vstupte ZDE


Zdroj: TV Nova


Fotky receptu Babicovy dobroty - tyrolská pánev:

Babicovy dobroty - tyrolská pánev
Fotky vložil: admin 
Hodnocení receptu Babicovy dobroty - tyrolská pánev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !