Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 10.09. 2025
Dnes má svátek Irma
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bagetové toasty

fotka Bagetové toasty
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bagetové toasty:

2 bagetky  | 2 rajčata velká  | 10 plátků eidamu  | 20 g parmazánu  |  margarín  |  bazalka

Postup přípravy receptu Bagetové toasty:

Bagetu nebo veku nakrájíme na plátky o šířce asi 2 centimetry.

Lehce je z jedné strany pomažeme margarínem, posypeme bazalkou, obložíme polovinou plátku eidamu, posypeme na kostičky nakrájenými rajčaty a na vrch strouhaným parmazánem.

Toasty klademe na plech a ten vložíme do trouby rozpálené asi na 180 °C. Chlebíčky zapékáme 5 - 8 minut.

Tip: Veka nemusí být úplně čerstvá, a přesto po zapečení bude chutnat výborně, proto ji takto můžeme zužitkovat, když nám zbude.


Fotky receptu Bagetové toasty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bagetové toasty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !