Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.12. 2025
Dnes má svátek Iva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Báječná fazolačka

fotka Báječná fazolačka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Báječná fazolačka:

100 g velkých bílých fazolí  | 1,5 l masového nebo zeleninového vývaru  | 1 bobkový list  | 50 g slaniny  | 1 cibule  | 1 polévková lžíce hladké mouky  | 100 g kořenové zeleniny  | dle chuti: sůl  | 1 klobása  | 1 pol.lžíce oleje na opečení klobásy  | 1-2 stroužky česneku  | dle chuti: polévkové koření  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Báječná fazolačka:

Předem namočené fazole zalijeme vývarem, přidáme bobkový list a uvaříme je téměř do měkka. Nakrájenou slaninu rozškvaříme, na ní osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme moukou, osmahneme a zalijeme částí vývaru s fazolí. Promícháme, přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, zbylý vývar s fazolemi, osolíme a povaříme. Na oleji opečeme na kolečka nakrájenou klobásu, přidáme ji do polévky, dochutíme prolisovaným česnekem, polévkovým kořením a nakrájenou petrželkou.


Fotky receptu Báječná fazolačka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Báječná fazolačka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !