Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Báječné jablečné řezy s krémem

fotka Báječné jablečné řezy s krémem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Báječné jablečné řezy s krémem:

60 dkg strouhaných jablek  | 5 dkg sekaných ořechů  | 20 dkg cukru  | 2 ks vejce  | 1 ks prdopeč  | 1 lžička jedlé sody  | 40 dkg polohrubé mouky  | 1 dl mléka  |  rum dle chuti  | 1 ks Salko (uvařené 1,5-2hod.,den předem a vychladlé)  | 25 dkg másla  |  rum dle chuti  | 4 dkg másla  | 2 ks čokolády na vaření  | 8 lžic mléka  | 1 lžíce rumu

Postup přípravy receptu Báječné jablečné řezy s krémem:

Všechny suroviny smícháme, vylijeme na velký vysoký plech, který jsme pokryli pečícím papírem a upečeme při 180°C cca 35 min. Vystydlý plát rozkrojíme a pomažeme krémem, který jsme vyšlehali z vařeného Salka, másla a trochy rumu, přikryjeme horním plátem, ten potřeme pikantní marmeládou (rybízovou či meruňkovou) a polijeme čokoládovou polevou, kterou jsme udělali z másla, čokolád na vaření, mléka a rumu. Povrch čok. polevy můžeme posypat strouhanými ořechy nebo kokosem.


Fotky receptu Báječné jablečné řezy s krémem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Báječné jablečné řezy s krémem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !