Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baklažánová polévka

fotka Baklažánová polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Baklažánová polévka:

500 g baklažánů  | 200 g brambor  | 1 petržel  | 1 mrkev  | 1 menší celer  | 1 cibule  | 200 g rajčat  | 2-3 lžíce másla  |  sůl  |  kysaná smetana  |  naťová zelenina  | 1 1/2 litru vývaru z masa nebo z kostí

Postup přípravy receptu Baklažánová polévka:

Petržel, celer, mrkev a cibuli nakrájíme a mírně na másle osmahneme, brambory nakrájíme na kostičky a vše vložíme do vroucího vývaru z masa nebo kostí. Omyté baklažány upečeme v troubě, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky a spolu s dílky oloupaných rajčat ve vývaru 5 minut povaříme. Před podáním zjemníme smetanou a přidáme jemně sekanou zelenou nať.


Fotky receptu Baklažánová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baklažánová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles