Postup přípravy receptu Barmské vepřové curry:
Maso nakrájíme na větší kostky a osolíme. Cibuli a česnek drobně nakrájíme, zázvor oloupeme a nastrouháme a vše smícháme dohromady. Kurkumu, mleté chilli a garnátovou pastu smícháme s trochou vlažné vody. Takto vzniklou směsí potřeme maso a necháme v chladu asi 10 minut zaležet. Šalotku a 1 rajče nakrájíme na tenké plátky, papriku na menší kostky. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme maso obalené pastou, rychle za stálého míchání opečeme, zmírníme oheň a přidáme směs cibule, česneku, zázvoru, šalotku, rajče, papriku, tamarind. Promícháme a podlijeme trochou vývaru. Přikryjeme pokličkou a za občasného míchání a případného podlévání dusíme doměkka. Maso by mělo absorbovat téměř všechnu tekutinu. Servírujeme plátky obložené nakrájenými rajčaty. Jako příloha se hodí rýže.