Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.09. 2024
Dnes má svátek Michal
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bavorský pudink z podmáslí s broskvemi

fotka Bavorský pudink z podmáslí s broskvemi
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bavorský pudink z podmáslí s broskvemi:

750 ml podmáslí  | 75 g cukru krupice  | 2 lříce práškové želatiny  | 3 lžíce citrónové šťávy  | 1 lžička strouhané citrónové kůry  | 150 ml smetany na šlehání  | 1 krát 822 g plechovka broskvového kompotu  | 2 lžičky škrobové moučky  | na ozdobu proužky citronové kůry

Postup přípravy receptu Bavorský pudink z podmáslí s broskvemi:

V teflonovém kastrolu rozmíchejte 350ml podmáslí s cukrem, až se cukr rozpustí. Stejnoměrně posypejte želatinou, nechte 5 minut stát, aby želatina trochu změkla.

Na středně silném ohni za častého míchání zahřívejte, dokud se želatina úplně nerozpustí. Odstavte kastrol z vařiče. Přimíchejte citrónovou šťávu, citrónovou kůru a zbylé podmáslí.

Přiklopte a nechte v chladničce asi na 45 minut za občasného zamíchání. dokud směs při ukápnutí lžíce nevytváří malé kopečky.

V menší misce ušlehejte smetanu na pevnou šlehačku.

Ve velké míse našlehejte elektrickým šlehačem na nejvyšší rychlost podmáslí s citrónem do pěny, asi 30 sekund.

Přidejte k podmáslí s citrónem šlehačku, šlehejte, až vznikne hladký krém, asi 30 sekund.

Nalijte směs do 1,5 litrové formy, přiklopte a nechte v chladničce, dokud dezert nestuhne, asi 2 hodiny.

Mezitím připravíme broskvovou omáčku. Do menšího kastrůlku slijte šťávu s broskvového kompotu, broskve odložte stranou. Do šťávy přimíchejme škrobovou moučku, na mírném ohni za stálého vaření zahřívejte, až směs zhoustne a začne se vařit, 1 minutu povařte. Zlehka přimíchejte broskve. Omáčku přiklopte a vložte do chladničky.

Vyklopte bavorský pudink na vychlazený talíř kolem něho a na vršek urovnejte broskve, přelijte omáčkou, přizdobte proužky citrónové kůry.


Fotky receptu Bavorský pudink z podmáslí s broskvemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bavorský pudink z podmáslí s broskvemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles