Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant s pepřem a hruškami

fotka Bažant s pepřem a hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Bažant s pepřem a hruškami:

1 bažant  | 1 Hermelín  | 80 g másla  | 2 hrušky  | 1 lžička koňaku  | 1 balení brusinky  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Bažant s pepřem a hruškami:

Očištěného bažanta osolíme. Sýr Hermelín nakrájíme na plátky a obalíme je v hrubě tlučeném steakovém pepři, potom vložíme do bažanta, kterého opečeme na 80 g másla, podlijeme a pečeme ve střední troubě.

Když je maso poloměkké, přidáme 2 větší oloupané, jadřinců zbavené, na půlky rozkrájené hrušky. Když je bažant měkký, přidáme do šťávy lžičku koňaku.

Každou porci obložíme půlkou hrušky a brusinkami, které dáme do důlku po jadřinci. Podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Bažant s pepřem a hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant s pepřem a hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !