Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant ve slaninovém kabátku se šťouchanými bramborami

fotka Bažant ve slaninovém kabátku se šťouchanými bramborami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bažant ve slaninovém kabátku se šťouchanými bramborami:

1 bažant  | 250 g anglické slaniny  |  starší rohlík  |  vejce  |  česnek  |  petrželka  |  žampiony  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Bažant ve slaninovém kabátku se šťouchanými bramborami:

Očištěného a omytémo bažanta potřeme česnekem rozetřeným se solí. Na pánvi orestujeme polovinu anglické a žampióny. V misce smícháme nakrájený rohlík, 3 rozetřené stroužky česneku, petrželku, vychladlou slaninu se žampióny, žloutek, osolíme, opepříme a jemně vmícháme sníh z jednoho vajíčka. Směsí nadijeme bažanta, obalíme zbylou anglickou, podlijeme asi 1 dcl vody a šup s ním asi na 1 1/4 hodinky do trouby. Brambory uvaříme do měkka, rozšťoucháme, přidáme asi 2 stroužky česneku a nasekanou petrželku, nebo jarní cibulku.



Fotky receptu Bažant ve slaninovém kabátku se šťouchanými bramborami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant ve slaninovém kabátku se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !