Vložil: | martinose |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Bažant zadělávaný:
1-2 bažanty
| 4 lžíce sádla
| 1 cibule
| 3 dkg máčeného zázvoru
| 2 lžíce žlutého vína
| 2 naběračky vývaru
| 2 lžíce sójové omáčky
| 20 dkg vařených kaštanů
| špetka Wei-su, cukru,
| 1 lžička máčeného škrobu
Postup přípravy receptu Bažant zadělávaný:
Bažanta očistíme a vykucháme, vykostíme a nakrájíme na malé kostky. Maso dáme na rozpálený omastek, přidáme cibuli, krájený zázvor, zalijeme žlutým vínem a dobře zamícháme. Po chvilce zalijeme vývarem, přidáme sójovou omáčku, na plátky krájené jedlé vařené kaštany, Wei-su a cukr. Zahustíme máčeným škrobem a zakapeme olejem a podáváme.
Fotky receptu Bažant zadělávaný:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!