Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Běloruský boršč

fotka Běloruský boršč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Běloruský boršč:

300 g kostí  | 200 g předního hovězího masa  |  půlka klobásy  | 200 g červené řepy  | 200 g brambor  | 50 g mrkve  | 20 g petržele  | 1 cibule  | 3 lžíce rajčatového protlaku  | 30g sádla  | 1 lžíce hladké mouky  |  špetka cukru  |  ocet, sůl, pepř  | 1 3/4 l vody  |  bobkový list  |  kysaná smetana

Postup přípravy receptu Běloruský boršč:

Opláchnuté maso a kosti zalijte vlažnou vodou, osolte a vařte pod pokličkou, až maso změkne. Mrkev, petržel a cibuli pokrájejte na nudličky, osmažte na části sádla, přidejte rajčatový protlak a duste asi 5 minut. Oloupanou červenou řepu pokrájejte na nudličky a duste v troše vývaru doměkka. Brambory pokrájené na nudličky zalijte horkým vývarem, přiveďte k varu, přidávejte červenou řepu, světlou jíšku ze zbytku sádla a mouky, koření a vařte ještě 10 až 15 minut. Boršč oslaďte, okyselte, přidejte hovězí maso pokrájené na nudličky a klobásu pokrájenou na kolečka a povařte několik minut. Při podávání vložte do každé porce 1 až 2 lžíce kysané smetany.


Fotky receptu Běloruský boršč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Běloruský boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !