300 g mražených loupaných krevet
| 100 g eidamu
| 80 g bílého jogurtu
| 2 jablka
| 1/2 citronu
| 1/2 lžičky kari koření
| celerová nať
| salátová okurka
| pažitka
| sůl
| na ozdobu plátky citronu
Postup přípravy receptu Benátské krevety:
Krevety rozmrazíme, polijeme citrónovou šťávou a necháme odpočinout.
Jablka oloupeme a nakrájíme společně se sýrem na kostičky.
Celerovou nať nasekáme nebo použijeme nastrouhaný celer a vše důkladně promícháme.
Jogurt prošleháme s kari kořením a jemně nasekanou pažitkou.
Poháry střídavě plníme krevetami, směsí sýra se zeleninou a ochuceným jogurtem.
Nakonec ozdobíme poháry kolečky salátové okurky a plátky citrónu.
Fotky receptu Benátské krevety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!