Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Benátský tuňák

fotka Benátský tuňák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Benátský tuňák :

600 g tuňáka  | 1 dl bílého vína  | 250 g listového špenátu  | trochu másla  |  sůl a mletý pepř  | 1 ks větší bílá cibule  | 1 dl rybího vývaru  | dle potřeby olivový olej  | cca 3 lžíce mouky

Postup přípravy receptu Benátský tuňák :

Na plátky nakrájené maso z tuňáka osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Zvýšíme plamen, přelijeme bílým vínem a necháme odpařit.

Pak přilijeme rybí vývar, zahustíme trochou mouky, zjemníme máslem a krátce při nižší teplotě podusíme doměkka. Mražený listový špenát necháme rozmrazit, zakápneme olivovým olejem a citronem a osolíme. Tuňáka upravíme na talíř a obložíme špenátem.

Příloha: Podáváme s bílým chlebem nebo bagetou.

Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Benátský tuňák :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Benátský tuňák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !