Vložil: | Slunicko |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bengálská kapusta:
150 g kapusta
| 150 g brambory
| 30 g tomatová šťáva
| 1 stroužek česnek
| špetka mletá skořice a mletý zázvor
| špetka mletá paprika a mletý hřebíček
| špetka mořská sůl a chilli
| trochu olivový olej
Postup přípravy receptu Bengálská kapusta:
Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Na teflonové pánvi potřené olivovým olejem zpěníme papriku, zázvor, chilli a vlijeme tomatoovu šťávu. Přidáme pokrájenou kapustu, utřený česnek a sůl a dusíme. Pak přidáme brambory a ještě chvíli podusíme. Hotové jídlo poprášíme mletou skořicí a hřebíčkem.
Fotky receptu Bengálská kapusta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!