Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.06. 2025
Dnes má svátek Antonie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bešamelová pěna

fotka Bešamelová pěna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Bešamelová pěna:

6 dl mléka  | 60 g hladké mouky  | 60 g másla  | 30 g strouhaného parmazánu  | 1 ks bobkového listu  | 6 ks kuliček černého pepře  | 1 ks snítky petržele  | 1 ks malé oloupané cibule  | 2 ks žloutků  | 2 ks bílků  | 2 ks hřebíčku  | 1 snítka kadeřavé petrželky na ozdobení

Postup přípravy receptu Bešamelová pěna:

Na bešamelovou pěnu smícháme v kastrolu mléko, bobkový list, kuličky pepře, petrželku, cibuli na čtvrtky, hřebíčky a uvedeme do varu. Necháme chvíli odstát. Procedíme, rozpustíme máslo, přidáme hladkou mouku a na mírném ohni osmahneme. Postupně přiléváme mléko a vaříme, až omáčka zhoustne. Potom stáhneme z ohně a do omáčky postupně vmícháme žloutky. V míse ušleháme tuhý sníh, který pak zašleháme do pěny. Hotovou pěnou přeléváme zapékanou zeleninu nebo maso, např. musaku a upečeme dozlatova.



Fotky receptu Bešamelová pěna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bešamelová pěna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !