Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Beskydská játra

fotka Beskydská játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Beskydská játra:

3 lžíce oleje  | 500 g kuřecích jater  | 3 cibule  | 100 g anglické slaniny  | špetka soli, pepře a grilovacího koření  |  rajčatový protlak  | 5 vajec

Postup přípravy receptu Beskydská játra:

Na kousky nakrájená játra osmahneme na oleji. Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme. Obojí můžeme předem osmahnout.
Orestovaná játra s cibulí a slaninou vložíme do pečicí mísy s trochou oleje. Okořeníme, přidáme rajčatový protlak. Promícháme a nahoru rozklepeme vejce. Necháme zapéct.


Fotky receptu Beskydská játra:

Beskydská játra
Beskydská játra
Beskydská játra
Beskydská játra
Fotky vložil: avalanche2 
Hodnocení receptu Beskydská játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky