5 bílků
| 150 g pískového cukru
| 2 lžíce cukru moučka
| půl citronu
| 100 g cukru moučka
| 300 g jahod
Postup přípravy receptu Bezé s jahodovou pěnou:
Našlehejte 3 bílky do hustého sněhu a zašlehejte do nich pískový cukr. Sněhem naplňte cukrářský sáček a na plech vyložený papírem na pečení nastříkejte kolečka, na ně po okrajích pusinky, posypte je moučkovým cukrem a v mírně vyhřáté troubě usušte, zvolna pečte při 120 stupních Celsia asi 1 hodinu a nechte vychladnout. Ze 2 bílků a citronové šťávy ušlehejte sníh, do kterého zašlehejte moučkový cukr a hrnek jahod. Do vychladlých sněhových misek rozdělte jahody a pokryjte jahodovým sněhem.
Fotky receptu Bezé s jahodovou pěnou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!