Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zadělávaná mrkev s hráškem

Zadělávaná mrkev s hráškem
10. 09. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zadělávaná mrkev s hráškem: Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky, dusíme na tuku s trochou hovězího vývaru. Omáčku připravíme z mouky a másla, rozředíme horkým mlékem, provaříme a prolisujeme. Když je mrkev hotová, přidáme proh ... …více»

Květák se sýrovým krémem

Květák se sýrovým krémem
10. 09. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Květák se sýrovým krémem: Světlou jíšku připravíme z másla, nakrájené cibule a mouky. Přidáme nastrouhaný sýr, v jíšce promícháme, zředíme mlékem a za stálého míchání vaříme dohladka. Sýrový krém můžeme zředit trochou odvaru z ... …více»

Růžičková kapusta se strouhankou

Růžičková kapusta se strouhankou
10. 09. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Růžičková kapusta se strouhankou: Kapustičky oddělíme od košťálu, omyjeme v chladné vodě, vložíme do vroucí osolené vody a vaříme doměkka, zprvu bez pokličky. Hotovou kapustu scedíme, chladíme a necháme na cedníku okapat. Před podáním ... …více»

Sladké zelné kotlety

Sladké zelné kotlety
10. 09. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Sladké zelné kotlety: Zelí pokrájené na nudličky dusíme s tukem a vodou, vývarem nebo mlékem. Když zelí změkne, přidáme krupici, dobře promísíme a na mírném ohni ji 10-15 minut provaříme. Pak zelí odstavíme, a když trochu ... …více»

Bramborové placky plněné zelím

Bramborové placky plněné zelím
10. 09. 2008 Bramborová jídla +++++++++_
Příprava receptu Bramborové placky plněné zelím: Omyté brambory ustrouháme na jemném struhadle. Vodu z nich scedíme. Brambory osolíme, opepříme, přidáme mléko, vejce, mouku a dobře promícháme. Pánev vymažeme olejem, hmotu rozetřeme do pánve nožem a ... …více»
 

Zelný puding

Zelný puding
10. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Zelný puding: Vařené zelí prolisujeme, přimícháme k němu žloutky, bešamelovou omáčku připravenou z mouky usmahnuté na másle a rozředěné mlékem, osolíme a opatrně vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Hmotu vložíme d ... …více»

Zelné omelety

Zelné omelety
10. 09. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zelné omelety: Omyté zelí drobně nakrájíme, vložíme do nádoby s menším množstvím mléka a povaříme na mírném ohni. Pak přidáme krupici, přimícháme žloutky, cukr, sůl, pepř sladkou smetanu a nakonec opatrně vmícháme d ... …více»

Fazolový karbanátek

Fazolový karbanátek
10. 09. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazolový karbanátek: Vařené fazole umeleme, přidáme mouku, vejce, cukr, rozinky a 10 g tuku. Z dobře propracované směsi upravíme 2 karbanátky, obalíme ve strouhance a po obou stranách smažíme. Podáváme s kysanou smetanou. ... …více»

Fazolky

Fazolky
10. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Fazolky: Mladé fazolky vaříme v 1/2 litru osolené vody do poloměkka. Pak přilijee omáčku a ještě asi 1/2 hodiny vaříme. Příprava omáčky: Na oleji osmahneme drobně pokrájenou cibuli a papriku, přidáme dobře ... …více»

Fazolky s karotkou

Fazolky s karotkou
10. 09. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Fazolky s karotkou: Mladé fazolky očistíme a pokrájíme příčně na nudličky, vložíme do vroucí osolené vody a vaříme doměkka s mrkví pokrájenou na plátky. Když jsou fazolky měkké, zeleninu scedíme, necháme okapat. Podáváme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !