Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pórkové závitky s anglickou slaninou

Pórkové závitky s anglickou slaninou
12. 08. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Pórkové závitky s anglickou slaninou: Pórky omyjeme a odkrojíme jejich dolní silnou část. V zapékací misce rozpustíme máslo a pórky v něm 15 minut opékáme dozlatova. Přidáme cukr, osolíme, opepříme, podlijeme vodou, aby z poloviny byly po ... …více»

Hlíva smažená v těstíčku

Hlíva smažená v těstíčku
12. 08. 2008 Houbová jídla +_________
Příprava receptu Hlíva smažená v těstíčku : Umyté a okapané kloboučky hlívy prosolíme po obou stranách a obalíme v hladké mouce a těstíčku. Smažíme na tuku na mírném ohni. Příprava těstíčka: Těstíčko připravíme ze žloutku, mléka, hladké mouky ... …více»

Houboví brabčáci z Kardašovy Řečice

Houboví brabčáci z Kardašovy Řečice
12. 08. 2008 Houbová jídla +++++_____
Příprava receptu Houboví brabčáci z Kardašovy Řečice: Očištěné houby rozkrájíme na větší kousky. V kastrolku rozpálíme pěkný kousek sádla a v něm tyto kousky hub orestujeme. Musí získat opečenou kůžičku na povrchu. Do opékaných hub přidáme kmín a pepř. K ... …více»

Bedle jako řízky

Bedle jako řízky
12. 08. 2008 Houbová jídla ++++______
Příprava receptu Bedle jako řízky: Hrozinky vymáčíme ve vodě, abychom je zbavili přebytečného cukru. Klobouky natřeme bílkem, navrstvíme do nich vymáčené hrozinky, přikryjeme dalším kloboukem a upevníme páratkem. Spojené kloboučky plně ... …více»

Bedla jako biftek

Bedla jako biftek
12. 08. 2008 Houbová jídla +++++-____
Příprava receptu Bedla jako biftek: Polovinu klobouků bedly okořeníme pepřem a solí, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí a kousky nadrobno nakrájené slaniny. Další polovinu klobouků natřeme paprikovým protlakem a položíme na předešlé. S ... …více»
 

Houbové škvarečky

Houbové škvarečky
12. 08. 2008 Houbová jídla ++++++++++
Příprava receptu Houbové škvarečky: Velké houby nakrájíme na tenké plátky, které na másle osmahneme až "se svraští". Pak posolíme a podáváme s tatarskou omáčkou připravenou z jogurtu. Za míchání do jogurtu přikapáváme olej, ... …více»

Kloboučky hub plněné parmazánem

Kloboučky hub plněné parmazánem
12. 08. 2008 Houbová jídla +++++_____
Příprava receptu Kloboučky hub plněné parmazánem: Kloboučky větších hub oloupeme. Slupky spolu s nožičkami a seříznutými sporami ze spodu kloboučku nadrobno nasekáme. Rozsekané houby se slaninou a tymiánem na oleji osmahneme na mírném ohni doměkka. H ... …více»

Řecký předkrm ze žampiónů

Řecký předkrm ze žampiónů
12. 08. 2008 Houbová jídla +_________
Příprava receptu Řecký předkrm ze žampiónů : Plátky cibule osmahneme na oleji, přidáme plátky žampiónů, zakapeme citrónem a dusíme doměkka. Směs necháme vychladnout a promísíme s rajským protlakem, bílým vínem, na kostičky nakrájenou šunkou, ope ... …více»

Lehké zelné palačinky

Lehké zelné palačinky
12. 08. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Lehké zelné palačinky: Zelí podusíme doměkka a necháme vychládnout. V mléce rozšleháme žloutky, cukr, sůl, mouku a zpracujeme. Pak přidáme sodovku, sníh z bílků a nakonec zelí. Smažíme na oleji nebo sádle, můžeme je sypat ... …více»

Fritata - italská omeleta

Fritata - italská omeleta
12. 08. 2008 Vaječná jídla +++++++++_
Příprava receptu Fritata - italská omeleta: Na pánvi usmažíme cibuli. Připadá nám, že je jí moc ? Není! Ona se ještě smrskne; pak přidáme rajčata, ale to až za nějakou chvíli. Cibuli děláme 10 až 15 minut, a to by mohlo stačit. Přemístíme ji do ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !