Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
11. 08. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Lahůdková tykev: Tykev, nejlépe mladou, rozčtvrtíme, oloupeme a očistíme. Na větším struhadle ji nastrouháme na proužky, dame do mísy a prosolíme, aby pustila vodu. V kastrole rozehřejeme lžíci sádla nebo Ramy Culine ... …více»
|
11. 08. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Palačinky plněné špenátem: Z mléka, vajec, žloutku a mouky připravíme těstíčko a trochu je osolíme. Na oleji děláme tenké palačinky. Mražený listový špenát vložíme na rozkrájenou opečenou cibuli, přidáme sůl, mletý pepř, česnek ... …více»
|
11. 08. 2008 Bramborová jídla
Příprava receptu Bramborová omeleta s pikantním sýrem: 1. Neloupané, ale pečlivě omyté brambory zalijte v hrnci vařící vodou, osolte a vařte patnáct až dvacet minut, až jsou při vpichu špičkou nože měkké. Slijte je, nechte trochu vychladnout a pokrájejte. ... …více»
|
11. 08. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Jemná zelenina s rozmarýnem: Květák rozebereme na malé růžičky. Mrkev očistíme a nakrájíme vroubkovým nožem na kolečka. Do hrnce se sítkem, který je určený na vaření v páře, dáme zeleninu a uvaříme. Zelenina by neměla být rozvaře ... …více»
|
11. 08. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Tykev smažená s jogurtovou omáčkou: Oloupanou tykev nakrájíme na kolečka asi 1 cm silná, posolíme, opepříme a osmahneme na rozehřátém oleji. Jogurty rozšleháme a vmícháme do nich bílý pepř, hořčici a petrželku. Osmažené tykve poléváme s ... …více»
|
10. 08. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zeleninové lasagne se sýrem: V osolené vodě uvaříme lasagne. Na oleji zpěníme bazalku, zalejeme mletými rajčaty a bílým vínem, osolíme, opepříme a necháme povařit. Dno zapékací misky poklademe plátky rajčat, zalejeme omáčkou a po ... …více»
|
10. 08. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Bílý chřest s bylinkovou remuládou: Čerstvý chřest očistíme pomocí škrabky na brambory a necháme spařit ve vařící vodě. Čerstvý chřest můžeme nahradit i konzervovaným, je stejně chutný a nemusí se spařovat. Yofresh Tatarskou omáčku rozm ... …více»
|
10. 08. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Lilkové závitky s majonézou: Lilek omyjeme, osušíme a odkrojíme konce. Dužinu podélně nakrajíme na plátky posolíme a necháme odležet. Opečeme je na oleji asi 2-3 min. na každé straně. Opečené lilky dáme na papírové ubrousky, abyc ... …více»
|
10. 08. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Mrkvové řízečky s ovesnými vločkami: Mrkev a brambory nastrouháme nahrubo. Přidáme ovesné vločky, vejce, sůl a pepř. Promícháme a necháme odpočinout. Potom smažíme na oleji malé placičky, které jsme předtím obalili v těstíčku z vejce a h ... …více»
|
10. 08. 2008 Rýžová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zeleno-červené rizoto: Cibuli a česnek nakrájíme a necháme na oleji zesklovatět. Přidáme rýži a vše chvíli společně smažíme. Po troškách přiléváme vývar. Rýži vaříme asi 20 minut, musí být měkká, ale ne lepkavá. Na zelenou ... …více»
|