![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 10. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambor s cizrnou: Cizrnu namočíme přes noc do vody. Poté uvaříme s bobkovým listem, (správně uvařená cizrna se dá snadno rozmáčknout mezi dvěma prsty). Na oleji osmahneme koření a orestujeme v něm brambory do zlatova a ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové pusinky : Brambory oloupeme a omyjeme a nakrájené na polovinu je uvaříme v osolené vodě. Slijeme vodu a ihned prolisujeme. Po vychladnutí smícháme s jedním bílkem a lžící solamylu a ochutíme solí a muškátovým o ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí čipsy: Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky, osmažíme na pánvi na tuku a nakonec čípsy osolíme. …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pizzové čipsy: Brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky, osolíme, okořeníme, dáme do fritovacího hrnce a čipsy opečeme dozlatova.
…více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paprikové čipsy: Brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky, osolíme, opaprikujeme, dáme do fritovacího hrnce a čipsy opečeme dozlatova.
…více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čipsy: Brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky, osolíme, dáme do fritovacího hrnce a opečeme dozlatova.
... …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstrokata kasza: Brambory umyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, prolisujeme, přidáme mléko, pepř, sůl a našleháme na hladkou kaši. Kaši rozdělíme na 4 díly. Do prvního dílu vmícháme žloutky, do druhého špenát, do třet ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory s rajčaty: Brambory umyjeme a uvaříme ve slupce doměkka. Potom rozpůlíme a necháme vychladnout. Bazalku omyjeme a jemně nasekáme. Rajčata spaříme, oloupeme a rozmačkáme s utřeným česnekem. Brambory vydlabeme, vy ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jizerský bramborák: Brambory nahrubo nastrouháme, česnek utřeme a vejce rozšleháme. Všechny uvedené ingredience smícháme a usmažíme na lívanečníku z obou stran. Jizerský bramborák podáváme samostatně nebo jako přílohu k masu. …více»
|
![]() |
1. 10. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory Káhira: Brambory omyjeme a ve slupce vložíme do osolené vroucí vody, vaříme 10 až 12 minut,scedíme a dáme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky cca 5 mm silné. Na pánvi rozehřejeme 3 polévkové lžíce oli ... …více»
|