Použité suroviny receptu Vaječná omeleta s houskovým knedlíkem:
2 ks vajec
| 3 - 5 plátků housk. knedlíku
| (podle velikosti pánve)
| sůl
| 2 lžíce oleje na pánev
| zelenina na ozdobu
Postup přípravy receptu Vaječná omeleta s houskovým knedlíkem:
Plátky knedlíku rozkrájíme na kostky. Na rozpáleném oleji na pánvi opražíme za občasného promíchání dokřupava. Mezitím v hrníčku rozmícháme vejce se solí. Podle nálady můžeme přikořenit oblíbeným kořením nebo bylinkami - není nutno. Kostičky knedlíku zalijeme vajíčky a omeletu necháme na polovičním plameni ztuhnout. Přesuneme na talíř a dozdobíme zeleninou. Pokud někdo upřednostňuje kečup, doporučuju posypat ještě na kostičky nakrájenou cibulí.
Fotky receptu Vaječná omeleta s houskovým knedlíkem: