Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninová směs s ředkvičkami

Zeleninová směs s ředkvičkami
11. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Zeleninová směs s ředkvičkami: Na olivovém oleji osmahneme na tenká kolečka nakrájený pórek, přidáme mražené mrkvičky a chvíli mícháme. Potom přidáme nakrájené brambory a na kostičky nakrájený lilek. V 500 ml vroucí vody necháme ro ... …více»

Vegetariánské kapustové závitky

Vegetariánské kapustové závitky
11. 06. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Vegetariánské kapustové závitky: Brambory oloupáme, nakrájíme na středně velké kostky a uvaříme v polovině zeleninového vývaru. Oloupanou cibuli jemně nasekáme, očištěné mrkve najemno nastrouháme. Nasekáme bylinky. Uvařené brambory r ... …více»

Zapékaný špenát

Zapékaný špenát
11. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Zapékaný špenát: Olejem vymažeme zapékací misku a vyložíme ji i po stranách rohlíky, nakrájenými na jednohubky. Vrstvíme dle chuti vždy rohlíky, špenát, rohlíky, špenát, nahoře by se mělo končit vrstvou rohlíků. Zapék ... …více»

Sekaná z kukuřice

Sekaná z kukuřice
10. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Sekaná z kukuřice: Na jednu porci sekané budeme potřebovat 1 konzervu kukuřice - 300g (425 ml). Kukuřici necháme okapat na sítku. Žloutky utřeme se solí, pepřem, paprikou a práškem do pečiva, přidáme nadrobno naseka ... …více»

Guláš s křenem, kapií a vejci

Guláš s křenem, kapií a vejci
10. 06. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Guláš s křenem, kapií a vejci: Sójové kostky povaříme ve vodě ochucené vegetou, po vychladnutí z nich vymačkáme přebytečnou vodu. Nálev ze sójových kostek si necháme na později. Na oleji zpěníme cibulku a přidáme sójové kostky, ... …více»
 

Lilkové plátky s ovčím sýrem

Lilkové plátky s ovčím sýrem
10. 06. 2008 Zeleninová jídla ++-_______
Příprava receptu Lilkové plátky s ovčím sýrem: Lilky omyjeme a nakrájíme na plátky silné jako prst. Posypeme je solí a necháme 20 minut vypotit. Cibulky očistíme, omyjeme, osušíme a pokrájíme nadrobno. Ocet rozmícháme s pepřem a 2 lžícemi olivovéh ... …více»

Cukety s jogurtovým dresinkem

Cukety s jogurtovým dresinkem
10. 06. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Cukety s jogurtovým dresinkem: Nejprve si připravíme dresink tak, že jogurt smícháme s prolisovaným česnekem a několika kapkami sójové omáčky. Neoloupané cukety nakrájíme na tenčí kolečka a osmažíme z obou stran na olivovém oleji ... …více»

Listová náplň do těstovin

Listová náplň do těstovin
10. 06. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Listová náplň do těstovin: Špenát, brutnák a salát opereme a listy překrájíme. V hrnci přivedeme k varu asi 4 lžíce vody, vsypeme mokrou zeleninu a dusíme ji, až změkne. Pak ji dáme stranou trochu vychladit. Zatím si oloupe ... …více»

Hlávková kapusta na smetaně

Hlávková kapusta na smetaně
9. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Hlávková kapusta na smetaně: Kapustu spaříme vroucí vodou a v osolené vodě uvaříme. Listy poskládáme do olejem vymaštěné remosky. Každou vrstvu listů pokapeme smetanou, posypeme tlučeným kmínem a strouhankou. Hlávkovou ka ... …více»

Pikantní andaluský nákyp

Pikantní andaluský nákyp
9. 06. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Pikantní andaluský nákyp: Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a předvaříme v masovém vývaru asi pět minut. Na plátky nakrájíme i cuketu, lilek a rajčata. Formu plníme střídavě vrstvami brambor se zeleninou a polovinou množs ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !