Postup přípravy receptu Fazolky na smetaně s vůni slaninky:
Slaninu nakrájíme na co nejmenší kousky je lepší jí před krájením dát na chvíli do mražáku, lépe se pak krájí, dáme do hrnce a rozškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibulku a společně opražíme. Pak přidáme fazolky - já dala mražené Bonduel - a chvíli opečeme. Vypražíme do tuku - to znamená, že počkáme, až se vypaří přebytečná voda pokud děláte z mražených, tak je tam té vody dost, pokud děláte z čerstvých, tak té vody tolik není. Zaprášíme moukou, rychle osmahneme a zalijeme vodou - cca 2dcl, přidáme bujon nebo vegetu přiklopíme pokličkou a chvilku podusíme - stačí opravdu chvilka, hlavně u sterilizovaných a mražených. Přidáme šlehačku, provaříme a dochutíme - my dáváme pepř a trošku octu.
Fotky receptu Fazolky na smetaně s vůni slaninky:
Fotky vložil: Marci7,Nalsigatra,evulaS33,Bezinka