Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kimčchi

fotka Kimčchi
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kimčchi:

1 ks čínské zelí  | 1 ks bílá ředkev  | 1 zázvor  | 1/2 hlavičky česneku  | svazek zelené cibulky  | 1/2 sáčku chilli  | dlp sůl  | 1 dl ústřicové omáčky

Postup přípravy receptu Kimčchi:

Zelí rozeberte na jednotlivé listy a dobře opláchněte. Pak je nakrájejte na 5 centimetrů široké proužky. Z deseti šálků studené vody a jednoho šálku soli připravte solný nálev a zelí do něj na 2 - 3 hodiny naložte. Pak zelí opláchněte pod tekoucí vodou. Ředkev, cibulku, zázvor a česnek nakrájejte najemno, přidejte ústřicovou omáčku, chilli a čajovou lžičku soli. Vše rozmixujte na pastu. Kameninovou nebo skleněnou nádobu pěchujte střídavě vrchovatou lžíci pasty, pak hrstí zelí, opět lžíci pasty, hrstí zelí atd... Pak všechno stlačte šťouchačem na brambory a nechte v pokojové teplotě 14 dnů kvasit.


Fotky receptu Kimčchi:

Kimčchi
Kimčchi
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Kimčchi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !