4 brambory
| 200 g zelených fazolek
| 2 a 2 žluté a červené papriky
| 2 rajčata
| 2 cibule
| 100 g slaniny
| 4 lžíce rajského protlaku
| 6 lžic bílého vína
| 2 stroužky česneku
| sůl, pepř, tymián,
| medvědí česnek (2 listy),
| petrželka
Postup přípravy receptu Řecký kotlík:
Cibuli a česnek nahrubo nasekáme a orestujeme na slanině. Přidáme rajský protlak, fazolky a brambory na kostičky. Zalijeme vínem, podle potřeby přidáme vodu a dusíme do poloměkka. Přidáme očištěné a nakrájené papriky a rajčata, okořeníme a dodusíme. Nakonec přidáme petrželku.
Fotky receptu Řecký kotlík:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!