1 l mléka
| 200 g hladké mouky
| 550 g cukru krupice
| 1 čokoládový puding
| 750 g másla
| 6 vajec
| 0,2 l Bicerin likér
Postup přípravy receptu Bicerin dort:
250 g másla, 350 g cukru a žloutky vyšleháme do pěny, přidáme hladkou mouku a zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto rozdělíme na 6 stejných dílů, každý rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem do tvaru kola a pečeme asi 10 minut v troubě vyhřáté na 180°C. Necháme chladnout a zatím připravíme krém. V mléce uvaříme pudinkový prášek, přidáme Bicerin likér, zbylý cukr a šleháme, dokud není krém studený. Naposled všleháme změklé máslo. Klademe střídavě plát těsta a krém a navrch přelijeme čokoládovou polevou.
Fotky receptu Bicerin dort:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!