Použité suroviny receptu Bifteky s ovocnou omáčkou :
1,5 kg hovězí svíčkové
| sůl, pepř, tymián , stroužek česneku
| 50 ml pomerančové šťávy
| 3 lžíce oleje
| 300 ml červeného vína
| 1 ks pomeranč na plátky
| 100 g Rama Créme Bonjour kostka
| svazek malých cibulek - nasekat, zelená petrželka
Postup přípravy receptu Bifteky s ovocnou omáčkou :
Svíčkovou nakrájíme na 2 cm plátky, každý okořeníme a potřeme česnekem. Pomerančovou šťávu smícháme s olejem a do této marinády vložíme bifteky - dáme odpočinout do lednice.
Poté maso upečeme a podle potřeby potíráme marinádou. Rozdělíme je na talíře a podlijeme vinnou ovocnou omáčkou.
Příprava omáčky: Do červeného vína vložíme pokrájený pomeranč a cibulku, uvedeme do varu, přídáme máslovou Ramu a nasekanou petrželku.
Fotky receptu Bifteky s ovocnou omáčkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!