Vložil: | NadaPe |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 5 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Bifteky ze sumce:
4 porce sumce
| 50 g slaniny
| 2 cibule
| 1 lžíce řapíkatého celeru
| 1 dl bílého vína
| 1 lžíce oleje
| 2 lžíce hladké mouky
| 1 citron
| sůl
| na přelití: 1 kelímek kys.smetany
| 2 lžíce rybího bujonu
| 1 lžíce magi
| čili
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Bifteky ze sumce:
Porce sumce překryjeme slaninou,osolíme, pokapeme citronem a cca 2 hodiny necháme odležet v chladu. Pak sumce zaprašíme moukou a opečeme dozlatova. Do výpeku přidáme zbytky slaniny, nasekanou cibuli, řapíkatý celer a osmahneme. Přidáme víno, porce sumce vrátíme zpět na pánev a ještě pečeme dokřupava. Na talíři přelijeme dle libosti pikantní omáčkou, můžeme podávat s rýží.
Fotky receptu Bifteky ze sumce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!