Použité suroviny receptu Blesková jatýrka se zázvorem:
300 g drůbež. jater
| 2 naťové cibulky
| 1 paprika
| lžičku ml. zázvoru
| 50 ml červeného vína
| 2 lžičky solamylu
| dle potřeby sůl a cukr
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Blesková jatýrka se zázvorem:
Játra omyjte, odblaňte a nakráj. na kousky. Osmahněte na oleji, podlijte vínem a duste do poloměkka. Přidejte nak. papriku, cibuli nebo pórek, zázvor a ještě chvíli duste. V troše vody rozmíchejte solamyl, smíchejte se směsí a vařte jednu minutu. Osolte. Podávejte s hranolky nebo kroketami.
Fotky receptu Blesková jatýrka se zázvorem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!